Claudia Pavel a dezvăluit motivul pentru care preferă un singur model de cizme

Verdict.ro
March 15, 2018
March 15, 2018

Proaspăt revenită în țară, după ce a părăsit competiția Exalton, Claudia Pavel încă se străduiește să-și recapete forțele, după experiența epuizantă de la filmări.
Sunt venită de o lună, totuși am avut timp să-mi revin, încă îmi mai revin pentru că a fost o emisiune foarte grea, este adevărat, și am niște problem de sănătate peste care încă mai trec, gen o entorsa de gradul doi și alte câteva mici probleme, dar trecem peste toate.

Artista ne-a dezvăluit ce poartă și care sunt piesele preferate pe care le are în garderobă.
Port cizmele mele favorite Stella McCartney. Le am în patru culori, trei din piele ecologică și astea sunt din material textil. Așa că dacă vi se pare că mă vedeți mereu cu aceleași cizme, nu sunt aceleași, sunt culori și material diferite. Acesta este un sacou H&M, pe care îl am de foarte multă vreme și pe care îl ador și o curelușă Hermes.

Cât despre cele mai noi achiziții, Claudia ne-a mărturisit că este vorba tot despre o pereche de cizme.
Cizmele astea mi le-a cumpărat sora mea pentru că le-a găsit, și ea știa că acesta este modelul meu favorit, și culmea, sunt și cele mai comode și singurele cu care pot să merg cu entorsa mea. Le-am găsit acasă când m-am întors de la emisiune. Astea pot să spun că sunt ultima achiziție așa de suflet.

 

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !