Fashion

Coachella 2018: cele mai cool ținute

Stefana Macovei
April 14, 2018 18:02 PM

Coachella 2018 a început deja!

Probabil ai auzit despre cel mai faimos festival de muzică din lume, și anume: Coachella. The Coachella Valley Music and Arts Festival, pe numele său complet are loc în fiecare an, timp de două weekenduri, în aprilie. Iată că anul acesta a debutat vineri, 13 aprilie, și va ține până luni, 23 aprilie, bineînțeles în weekend.

De ce e un festival atât de popular? Ei bine, pentru că se ține fix lângă Los Angeles, în Indio, la est de Palm Springs. Fiind atât de aproape de L.A., o mulțime de celebrități vin să se distreze, ca atare, publicul e atras de ideea de-a dansa lângă Kylie Jenner sau Leonardo DiCaprio. În plus, este și o ocazie extrem de bună pentru content-ul de social media.

Anul acesta, line-up-ul este unul extrem de interesant, cu cele mai mari nume de pe scena muzicală actuală performând la la Coachella: The Weeknd, Beyoncé și Eminem sunt în topul line-up-ului ediția aceasta, însă SZA, St. Vincent, HAIM, Kygo, ODESZA, Miguel și Portugal. The Man sunt și ei așteptați de către public. Dar asta nu înseamnă că alte vedete nu se vor afla printre participanți – de la actori, la cântăreți sau influencers.

 

Evident, biletele la Coachella sunt sold out cu luni înainte de festival și sunt și destul de scumpe. Cele normale se învârt pe la 500$, iar cele VIP undeva la 1000$. Și asta e doar intrarea. Unde mai pui drumul, consumația și cazarea, cea din urmă fiind la suprapreț în perioada festivalului.

Dar pe lângă costurile evidente, află că la Coachella se deruleză un adevărat fashion show. De la item-uri de lux și până la piese vintage, stilul adoptat trebuie să fie unul boho, indie, hippie.

Ce vedem? Ei bine, broderii, pălării, lanțuri, ciocate, kimono-uri, sandale, pantaloni scurți, rochi înflorate, accesorii opulente, ochelari de soare, print-uri colorate etc. Orice exprimă liberatate, distracție și voie bună. Așa că, iată ce poartă lumea la Coachella 2018!

Foto: Instagram #c

oachella2018