Cool people: Adela, de vorbă cu designerul Alexandru Raicu

Verdict.ro
December 16, 2017
December 16, 2017

Alexandru Raicu este noua vedetă a designului românesc, fiind în ultima perioada în lumina reflectoarelor, datorită ținutelor create de el, afișate în cadrul cunoscutei emisiuni ”Bravo, ai stil!”.

Adela Tecuceanu, finalista aceleiași emisiuni, este o promotoare a pieselor semnate Alexandru Raicu, motiv pentru care l-a provocat pe designer la o discuție deschisă despre modă.

 

Un mix bine echilibrat de artă și marketing, moda văzută de Alexandru Raicu se traduce prin creații cât mai personale pentru clientele sale. Iar piesele pe care le imagineaza și mai apoi, le transpune în realitate, sunt greu de trecut cu vederea. Romantice, extravagante, vizibile sau ”gălăgioase”, așa cum le spune Alexandru, este sunt acele piese statement care îi stârnesc interesul.

Ce îl inspiră pe Alexandru Raicu? Care este viziunea sa despre modă și cum îmbină clasicul cu extravagantul? Află chiar de la tânărul designer, în interviul exclusiv pe care ni l-a acordat.

La final, vezi și stylingul personalizat pe care l-a realizat, cu hainele sale, pentru Adela!

Iată și o selecție de piese din colecțiile Alexandru Raicu!


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !