Cool people: Despre modă cu Bianca Adam, vlogger-ul cu peste 1 milion de subscriberi pe youtube!

Verdict.ro
December 23, 2017
December 23, 2017

Bianca Adam (Tequilla) are doar 20 de ani, însă a cucerit deja internetul, cu vlogul său – Tequilla Video Blog. Canalul său de youtube are peste 1 milion de subscriberi, iar pe instagram o urmăresc 375 000 de conturi. Era firesc ca Bianca să ne stârnească interesul, astfel că Adela Tecuceanu a provocat-o și pe ea la o discuție despre – subiectul nostru preferat – modă.

Un personaj atipic în domeniul fashion, tocmai pentru că se poziționează într-o zonă underground a modei, Bianca nu respectă tendințele și mizează, așa cum puteți ușor vedea, pe factorul relaxare și pe confort.

Look-ul său face apel la o zonă mai puțin comercială a modei, însă asta nu înseamnă că se dezice de ea, ci doar reprezintă o nișă, cu inspirație puternică în anii 90.

Trademarkul său par a fi pantofii sport, bocancii, t-shirturile oversize și hanoracele sport.

Cum vede Bianca Adam moda? Află dintr-un interviu exclusiv pentru verdict.ro. Totodată, ai ocazia să o vezi pe Adela într-un outfit inedit! A lăsat pentru o clipă ținutele glam și a abordat un styling propus de Bianca!


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !