Cool people: în vizită la Răzvan Ciobanu!

Verdict.ro
December 11, 2017
December 11, 2017

Răzvan Ciobanu nu mai are nevoie de nicio prezentare! Cu o carieră impresionantă în modă, Răzvan a revenit puternic în atenția publicului, odată cu rolul de jurat al emisiunii ”Bravo ai stil”!

Noi i-am făcut o vizită în atelierul său, iar Adela, finalista sezonului 2 a emisiunii sus amintite și deci fostă colegă de platou cu Răzvan, l-a provocat pe designer la o discuție sinceră despre..ce altceva…modă!

 

Un simț estetic dezvoltat, o viziunea pragmatică asupra modei, pe care Răzvan o consideră în primul rând purtabilă și neapărat vandabilă, iar mai apoi o formă de artă, designerul ne-a vorbit despre cea mai recentă colecție a sa, despre ce este important în modă și despre mesajul pe care hainele trebuie să îl transmită.

La final, așa cum v-am obișnuit, Răzvan Ciobanu propune un styling pentru Adela. De această dată însă, nu vorbim doar despre o propunere, ci despre o piesă de bază – un overall din paiete aurii – pe care Răzvan îl propune în mai multe formule de asortare!

 

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !