Fashion

Costume de baie la modă în 2019

adelina.duinea
February 5, 2019 00:00 AM

Costumele de baie la modă în 2019 sunt atât sexy și îndrăznețe, cât și elegante și rafinate. Moda sezonului cald propune o mulțime de modele de costume de baie ușor adaptabile.

În timp, costumul de baie a devenit un accesoriu chic care poate fi oricând combinat cu alte piese vestimentare pentru a se obține o ținută sofisticată sau fresh.

Iată care sunt tendințele de bază ale sezonului de vară 2019 la capitolul costume de baie!

Costume de baie la modă în 2019! 

1. Costume de baie la modă 2019: Costumul cu talie înaltă

De ceva timp încoace, costumul de baie vintage a furat inimile tinerelor din întreaga lume. Aparent ceva mai „conservator”, costumul de baie cu talie înaltă reușește, fără doar și poate, să avantajeze aproape orice tip de trup.

Citește și: 5 filme must-see dacă ești pasionată de modă

2. Costume de baie la modă 2019: Costumul dintr-o singură piesă

Comode și perfecte pentru înot, costumele de baie întregi sunt, fără îndoială, cea mai elegantă alegere. Deși nu sunt cele mai potrivite pentru un bronz uniform, costumele dintr-o singură piesă sunt indispensabile pentru piscinele interioare, dar și pentru centrele SPA.

3. Costume de baie la modă 2019: Costumul decupat îndrăzneț

Pentru doamnele și domnișoarele care sunt adeptele unui look ceva mai sexy, costumul de baie cu decupaje este cea mai potrivită alegere. Oricât de sexy ar fi, însă, acest costum este dușmanul tuturor acelora care aspiră la un bronz perfect!

Citește și: Cum să te îmbraci cu stil. Ținute simple, dar de efect

4. Costume de baie la modă 2019: Costumul sport

Costumele de baie cu un aer sport sunt la mare căutare. Confortabile și întotdeauna la modă, costumele sport sunt cea mai bună alegere pentru tinerele ceva mai active.

5. Costume de baie la modă 2019: Costumul din două piese

Ne asigură un bronz uniform și arată splendid pe o siluetă suplă. Formele retro ale unora dintre ele se potrivesc de minune și siluetelor rubensiene, așa că există modele pe placul tuturor.

Citește și: Culorile anului 2019 în modă

Sursă: www.unica.ro

Sursă foto: Pinterest