CU CE TE ÎMBRACI DE SĂRBĂTORI? UITE CE ȚINUTE DE PARTY POȚI PURTA

Verdict.ro
December 11, 2017
December 11, 2017

 Sărbătorile se apropie cu pași repezi, iar dacă nu te-ai hotărât ce vei îmbrăca la petrecerea de Crăciun sau Revelion, nu te panica! Am luat pulsul magazinelor online, iar rezultatul este unul pozitiv. Yay! Știm că Black Friday a trecut, Cyber Monday a trecut… dar magazinele online mai au discounturi relativ avantajoase.

Oferta este destul de largă, dar timpul ne presează, așa că, nu mai sta pe gânduri și achiziționează-ți rapid ținuta. Stocurile sunt limitate și indiferent că vei merge la o petrecere alături de colegii de muncă sau prieteni, ori că vei sărbători alături de familie și de persoanele apropiate ție, trebuie să arăți bine.

Noi am analizat magazinele online și am făcut o selecție pentru voi. Vă prezentăm mai jos câteva dintre propunerile pe care vi le recomandăm pentru petrecerile la care urmează să luați parte.

Ps. Bugetul de care trebuie să dispuneți pentru a achiziționa una dintre aceste ținute, nu trebuie să fie unul generos. Articolele sunt accesibile și foarte cool.

 

Produsele pot fi găsite pe următoarele site-uri: riverisland.com, bershka.ro și zara.ro.

 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !