Fashion

Cum arată cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Prințesa Eugenie

nicoleta.ispasescu
October 14, 2018 09:10 AM

Se pare că Prințesa Eugenie a îmbinat tradiţionalul cu modernul. Prințesa a renunțat la clasicul voal și a avut părul prins într-un coc rafinat la baza gâtului. Eugenie a fost, cu adevărat, o prezență care a emanat eleganță, simplitate și foarte multă emoție.

Pe aceeasi tema

Ce a lăsat la vedere rochia de mireasă a Prințesei Eugenie

După ce a impresionat cu o rochie de mireasă extrem de simplă și rafinată, proaspăta căsătorită Prințesa Eugenie, a ales o ţinută la fel de uimitoare pentru recepţia de seară.

Pentru petrecerea de seară, Meghan Markle a renunţat la rochia de mireasă extrem de elegantă în favoarea uneia extrem de sexy, într-o nuanță apropiată pielii, care îi evidenția perfect talia.

Și cea de-a doua rochie a fost, de asemenea, realizată special pentru Prințesa Eugenie și este o creație Zac Posen.

Cum arată cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Prințesa Eugenie

Potrivit Palatului, pentru a proiecta rochia de seară a Prințesei Eugenie, Zac Posen s-a inspirat din frumusețea Palatului Windsor și a peisajului înconjurător”, unde a avut loc nunta.

În ceea ce privește culoarea celei de-a doua rochii a lui Eugenie, designerul a ales un roz-nude pudrat, iar ca aplicații a folosit simbolul Casei din York, trandafirul alb (White Rose of Work). 

Realizată din mătase și având un design brodat și drapat au făcut-o pe Prințesă să arate complet diferit pentru recepția de seară.

Deși rochia Prințesei Eugenie a fost creată special, puteți cumpăra una asemănătoare de aici, pentru doar 7.0000 de dolari.

Recepția a avut loc la câteva ore după ce Eugenie și Jack au devenit soț și soție la Castelul Windsor. Printre oaspeți s-au numărat părinții miresei, Prințul Andrew și Sarah Ferguson și alți membri ai familiei, inclusiv Regina, Prințul William, Kate Middleton, Prințul Harry și Meghan Markle.

Potrivit Vanity Fair, recepția de seară a Prințesei Eugenie și a lui Jack Brooksbank a avut loc la Royal Lodge, din Windsor, casa familiei York.

Petrecerea a fost extrem de privată, deși câțiva oaspeți au distribuit poze din afara locației. Oaspeții au trebuit să își predea telefoanele, aparatele foto și alte dispozitive de fotografiat, atunci când au sosit, deoarece fotografierea recepției a fost strict interzisă. Situația a fost asemănătoare și pentru Prințul Harry și Meghan Markle, în luna mai.

Conform publicației The Times, ziua următoare va avea loc o altă petrecere, cu tematică de festival.

„Vor fi plimbări amuzante cu mașina, coșuri cu nucă de cocos, multe tarabe cu mâncare și o mulțime de cocktail-uri Bloody Mary pentru mahmuri și un vibe de festival”.