Fashion

Ce au purtat Meghan Markle și Kate Middleton la slujba de Crăciun

nicoleta.ispasescu
December 27, 2018 11:44 AM

Meghan Markle și Kate Middleton și-au făcut apariția împreună la slujba de Crăciun, care a avut loc la Sandringham House, acolo unde petrec sărbătorile alături de regină, potrivit obieceiului.

În ciudat zvonurilor privind o relație tensionată între cele două, Ducesele de Cambridge și Sussex păreau cele mai bune prietene în timp ce se îndreptau spre biserica St. Mary Magdalene.

Pe drumul spre biserică, cele două ducese au mers una lângă cealaltă, discutând şi zâmbind, alături de soţii lor, Harry şi William. Cele două perechi au fost însoţite de prinţul Charles.

De la eveniment a lipsit, însă, prinţul consort Philip, în vârstă de 97 de ani, care s-a retras aproape total din viaţa publică, potrivit Associated Press.

Ce au purtat Meghan Markle și Kate Middleton la slujba de Crăciun

Meghan Markle și Kate Middleton au întors capetele tuturor și toţi ochii au fost aţintiţi asupra duceselor, pe care rareori ne este dat să le vedem împreună.

Așa cum ne-au obișnuit, cele două și-au făcut apariția la slujba de Crăciun îmbrăcate la patru ace, în stilul lor caracteristic.

În timp ce Kate a mers pe un look clasic, Meghan a optat pentru varianta chic, purtând articole din colecția prietenei sale, Victoria Beckham.

Kate (36 de ani) a ales pentru această ocazie un palton de culoare vişinie, iar Meghan (37 de ani) a optat pentru o ţinută sobră, de culoare neagră.

Kate Middleton – look clasic

Ducesa de Cambridge și-a evidențiat silueta perfectă într-o ținută extrem de elegantă inspirată din moda anilor ’40. A purtat un palton roșu cu guler burgundy și o pălărie asortată. Ca accesorii a purtat o broșă aurie și  cercei din aceeași culoare.

În mâini, Kate a avut mănuși și un clutch roșu de la Mulberry. Soția prințului William a purtat ciorapi de culoare închisă și pantofi cu toc înalt roșii de la Gianvito Rossi, care au completat perfect stilul anilor ’40.

Meghan Markle – look modern și îndrăzneț

Ducesa de Sussex, însărcinată în șase luni, a optat pentru o ținută mult mai modernă.

Meghan Markle a apărut la brațul prințului Harry îmbrăcată în culori închise și cu cizme negre cu toc înalt. Ea a purtat o rochie bleumarin până sub genunchi și un palton, de aceeași culoare, cu două rânduri de nasturi creat de Victoria Beckham, a cărui preț este de 2.250 de lire sterline.

Cizmele, create și ele tot de Victoria Beckham costă 1.000 de lire, iar clutch-ul purtat de ducesă, din aceeași colecție, costă 1.200 de lire sterline.

Fosta actriță din Suits a accesorizat ținuta cu o pălărie neagră cu un accesoriu bleumarin și mănuși negre din piele, pe care le-a ținut, însă, în mână și nu le-a purtat, așa cum a făcut cumnata sa.

Meghan s-a asortat perfect cu soțul ei care a purtat un palton de aceeași culoare, cravată albă și cravată albastru deschis.