Fashion

Cum s-au îmbrăcat Simona Halep şi iubitul la dineul oficial de la Wimbledon

andreea voicu
July 19, 2019 12:23 PM

Simonei Halep nu îi merge de minune doar în carieră, ci şi în plan amoros! Tenismena de 27 de ani şi-a găsit fericirea în braţele milionarului machedon, Toni Iuruc, în vârstă de 40 de ani.

Pe aceeasi temaSimona Halep, extrem de elegantă la un eveniment din capitală!

Cum s-au îmbrăcat Simona Halep şi iubitul la dineul oficial de la Wimbledon

Bărbatul o susţine în tot ceea ce face şi este alături de ea în momentele cheie din viaţa sa. Sâmbăta trecută, 13 iulie, românca a câştigat turneul de la Wimbledon şi a învins-o pe Serena Williams, cu scorul 6-2, 6-2. Toni Iuruc a fost prezent, în tribune, la toate meciurile de la Wimbledon.

După finala de la Londra, Simona a participat, duminică seară, 14 iulie, la dineul oficial de la Londra, eveniment de la care nu putea lipsi nici partenerul de viaţă al tenismenei.

Toni Iuruc şi Simona Halep au fost extrem de eleganţi la cină. Pentru această ocazie, românca a purtat o rochie neagră, lungă, decoltată, iar iubitul său, un costum negru, cămaşă albă, la care a asortat un papion negru. Ce-i drept, Simona Halep şi Toni Iuruc formează un cuplu pe cinste şi le stă formidabil împreună.

Toni Iuruc a fost prezent şi pe Arena Naţională

Toni Iuruc a fost prezent şi pe Arena Naţională, marţi (16 iulie), acolo unde Simona Halep şi-a prezentat trofeul de la Wimbledon, în prezenţa a peste 20.000 de spectatori. Super-campioana de la Wimbledon a fost aplaudată minute în şir de personalităţi din sport, care au venit să îşi arate recunoştinţa faţă de performanţa Simonei.

‘Am vrut să deschid mentalitatea spre vis. Cred că am inspirat multă lume, sper ca acest rezultat să dea mai multă încredere oamenilor că orice e posibil. Vreau un milion de copii care să meargă la tenis. Apoi, să venim cu toţii pe un stadion să-i sărbătorim. Voi merge prin ţară, după US Open, pentru ca tot mai mulţi copii să se îndrepte spre tenis’, a declarat Halep, pe scena amplasată pe Arena Naţională.

Toni Iuruc este tot timpul alături de ea. Pe Arena Naţională, bărbatul s-a aşezat discret într-una dintre loje şi a ascultat emoţionat discursul iubitei sale. Toni Iuruc nu a dorit să iasă în evidenţă, aşa că s-a îmbrăcat casual. El a purtat o ţinută formată din blugi şi sacou. Pentru a fi cât mai discret, de fiecare dată când era prezent la antrenamentele efectuate de iubita lui la Londra, el îşi ţinea acreditarea în buzunar sau o întorcea invers, în aşa fel încât nimeni să nu-i vadă numele.

Simona Halep are acum mai mult timp liber, pe care şi-l petrece cu iubitul său. Ea şi Toni Iuruc au fost surprinşi ţinându-se de mână, în parcul Herăstrău, miercuri seară. Mai mult imagini cu cei doi puteţi vedea AICI. În plus, Simona l-a prezentat familiei sale pe noul partener, în cadrul unei cine la un restaurant de lux din Capitală.