Cum să porți fusta plisată în sezonul rece! Mixează texturi, imprimeuri și culori!

Verdict.ro
November 20, 2017
November 20, 2017

Doar pentru că ne apropiem din ce în ce mai mult de iarnă, nu însemnă că trebuie să renunțăm la piesele favorite din garderobă. Fustele plisate, vaporoase fac parte din categoria de item-uri pe care le putem integra fără probleme în garderoba sezonului rece, menținând același aer chic, feminin cu care te-ai obișnuit până acum, la temperaturi mai prietenoase.

Sigur că fusta plisată nu mai este de mult o necunoscută, ba chiar a devenit o constantă a ultimilor ani, fiind interpretată în absolut toate formulele, culorile, texturile la care te poți gândi. Pentru sezonul rece, propunerile se diversifică puțin, mai ales prin introducerea unor materiale specifice anotimpului: pielea, catifeaua, tricotul sau lurexul.

Astfel, alături de modelele de fuste plisate pe care poate le ai deja în garderobă, poți adăuga și una dintre aceste opțiuni. Dar asta nu înseamnă că nu poți purta și variantele mai estivale, care în mixul potrivit, pot compune ținute perfecte și confortabile chiar și pe timpul de iarnă.

Cum poți purta fusta plisată în această iarnă?

Fustele plisate midi (căci acestea domină momentan preferințele) merg de minune în partea de sus, cu piese scurte, pentru a contrabalansa volumul creat în partea de jos. Astfel, jachetele, sacourile, pulovere scurte, chiar și cele foarte groase, sunt ideale pentru a-ți completa look-ul.

Incearcă și pulovere supradimensionate, lungi, pe care să le punctezi însă cu o centura în talie, efect de care ai nevoie tot pentru a crea același echilibru despre care vorbeam mai sus.

La capitolul încălțăminte, o pereche de botine cu toc este ideală atât ziua, cât și seara. La fel, niște cizme înalte pe picior, mulate, se potrivesc foarte bine, mai ales în a doua parte a zilei.

Dacă îți plac tenișii, atunci nu ezita să alegi un model cool, pe care să îl porți alături de fusta plisată, într-un mix vestimentar de zi.

Iată cum au purtat vedetele fusta plisată în această perioadă și cum o poți purta și tu!


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !