De 1 Decembrie, poartă haine tradiționale! 10 piese inspirate din portul românesc!

Verdict.ro
November 30, 2017
November 30, 2017

1 Decembrie, Ziua Națională a României, se sărbătorește și vestimentar! Ne-am obișnuit ca în fiecare an, în această dată, să purtăm haine tradițioanle românești sau inspirate din portul românesc.

Si cum piesele tradiționale românești sunt vestite pentru frumusețea lor, chiar și peste hotare, servindu-le drept inspirație marilor designeri internaționali, nu este de mirare că profităm de orice ocazie pentru a purta obiecte cu tradiție sau inspirate din portul tradițional!

Astfel, de 1 Decembrie, te încurajăm și pe tine să alegi un costum românesc sau cel puțin o piesă care să își aibă inspirația în hainele tradiționale românești.!

Desigur că un costum popular tradițional autentic este dublat de manufactura prețioasă și de vechimea sa, însă și piesele mai noi, care împrumută motive specifice, sunt la fel de potrivite, așa că avem pentru tine câteva sugestii perfecte pentru această ocazie!

Avantajul ultimilor ani este că din ce în ce mai mulți designeri și-au îndreptat atenția către tradițiile românești, integrând în colecțiile lor piese ce fac apel la diferite regiuni din România și la costumele specifice lor.

Mantouri, rochii, chiar și accesorii din piele pe care găsim imprimeuri românești îți stau la dispoziție pentru o ținută tradițională 100% sau doar pentru o infuzie de port românesc, perfect valabilă în orice combinație vestimentară de zi sau de seară.

Astfel, ia, bluza românească prin excelență, este o piesă atemporală și atât de versatilă, încât o poți purta în orice perioadă a anului, cu jeanși, cu fuste feminine sau chiar și alături de un deux pieces de inspirație masculină.

Dacă adori rochiile, atunci alege un model brodat cu motive tradiționale, colorat și poartă-l alături de vedetele sezonului, o pereche de cizme roșii. Vei obține astfel un look tradițional, dar extrem de actual, adaptat în totalitate tendințelor actuale.

Pentru că suntem în sezonul de iarnă, un mantou sau o vestă cu motive și broderii tradiționale sunt perfecte pentru a-ți întregi garderoba.

Iată propunerile noaste pentru 1 Decembrie, dar nu numai!


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !