Fashion

De ce a purtat Melania Trump doar o mănușă? Stilistul ei a făcut dezvăluirea

nicoleta.ispasescu
February 7, 2019 10:19 AM

La ultimul eveniment la care a fost prezentă Melania Trump a întors toate capetele, după ce și-a făcut apariția cu un accesoriu neobișnuit.

Melania Trump (48 de ani) a arătat impecabil într-o haină Burberry, în valoare de 1490 de lire sterline. Cu toate acestea, fanii Primei Doamne a SUA s-au arătat intrigați de accesoriul inedit purtat de aceasta: o singură mănușă.

Fanii și-au pus imediat semne de întrebare: ”Melania, ce ascunzi sub acea mănușă?”, „Melania aduce tribut lui Michael Jackson, purtând o singură mănușă neagră”, „De ce poartă Melania o singură mănușă?”.

Melania a purtat o singură mănușă, de culoare neagră, pe mâna stângă. Cu toate acestea, stilistul ei a dezvăluit că nu acesta era planul inițial.

De ce a purtat Melania Trump doar o mănușă? Stilistul ei a făcut dezvăluirea

Hervé Pierre a dezvăluit pentru  Yahoo! că mănușile Melaniei Trump au fost ”foarte potrivite pentru o Primă Doamnă”.

”Dacă găsesc outfitul potrivit, designer-ul este aproape irelevant. Designerul este Burberry, putea fi oricine altcineva. Nu are nimic de-a face cu Anglia sau Brexit. Dacă ar trebui să mă gândesc la toate aceste lucruri când mă uit la rochii sau la combinații vestimentare, mi-aș pierde mințile”.

Cu toate acestea, nu toți fanii au fost fascinați de look-ul Melaniei Trump. În timp ce majoritatea invitaților au optat pentru ținute albe, Melania a ales să poarte all-black.

”Melania, toată în negru și cu o singură mănușă… arată de parcă ar participa la înmormântare”.