Fashion

De ce Meghan Markle nu va purta niciodată rochii create de Victoria Beckham

nicoleta.ispasescu
November 8, 2018 11:33 AM

Încă de când a devenit iubita Prințului Harry, în 2016, Meghan Markle și-a făcut apariția în cele mai surprinzătoare ținute, de la costume chic și până la cele mai elegante rochii.

Ducesa de Sussex rareori dă greș când vine vorba de fashion și are o listă întreagă de designeri pe care îi poartă în outfiturile sale regale: Givenchy, Strathberry, Self-Portrait, Ralph Lauren.

Victoria și David Beckham au participat, în luna mai, la nunta lui Meghan cu Prințul Harry. Cu toate acestea, Meghan Markle a declarat că nu va purta niciodată rochii create de Victoria Beckham. Motivul a surprins pe toată lumea!

De ce Meghan Markle nu va purta niciodată rochii create de Victoria Beckham

Soția Prințului Harry este un adevărat trendsetter și un fashion icon, prin urmare are un cuvânt greu de spus în ceea ce privește moda.  Tocmai de aceea e de mirare că Meghan Markle a declarat că nu va purta niciodată rochii create de Victoria Beckham, mai ales că, atât creatoarea de modă, cât și soțul ei s-au numărat printre invitații de la nunta regală, care a avut loc anul acesta.

Într-un interviu acordat revistei Glamour, Meghan a declarat: „Acum, ceea ce încep să învăț este faptul că, deși lucrurile arată extraordinar pe umeraș, nu înseamnă că vor arăta extraordinar și pe mine. De exemplu, iubesc rochiile Victoriei Beckham, dar nu am trunchiul acela lung care să se potrivească acestei siluete”.

Meghan a mai mărturisit publicației că preferă hainele monocromatice și că evită printurile. Ducesa a explicat că stilul ei natural și l-a format din timpul filmărilor pentru Suits, care i-a oferit șansa de a învăța despre designeri diferiți.