Fashion

De dragul modei, Meghan Markle pune în pericol sănătatea ei și a bebelușului

nicoleta.ispasescu
December 20, 2018 11:07 AM

Atunci când vine vorba de modă, Meghan Markle nu ține cont de nimic, nici măcar de vremea de afară. Ducesa pune în pericol sănătatea ei, dar și a a bebelușului din burtică de dragul modei.

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, va deveni mamă pentru prima dată în primăvara anului viitor, dar acest lucru nu o împiedică să îşi îndeplinească îndatoririle.

Deși burtica a crescut vizibil, ducesa nu a refuzat până acum nicio invitație, iar fiecare apariție a ei a fost impecabilă.

Cu toate acestea, ar trebui să aibă mai multă atenţie, căci semne ale oboselii încep să apară, mai ales că Meghan nu renunță deloc la pantofii cu toc.

De dragul modei, Meghan Markle pune în pericol sănătatea ei și a bebelușului

Marţi, 18 decembrie, ea a vizitat singură un cămin de bătrâni din Twickenham.

Soţia prinţului Harry a purat o rochie cu imprimeu floral şi o pereche de pantofi stiletto, cu un toc ameţitor.

În timpul vizitei a vorbit cu o parte dintre bătrânii care locuiesc acolo şi a împărţit zâmbete prietenoase tuturor celor prezenţi, potrivit dailymail.co.uk. 

Bătrânii au fost de-a dreptul încântați să o vadă pe Meghan și au fost cuceriți de modestia și amabilitatea de care aceasta a dat dovadă.

Cu toate că a fost o apariție impecabilă, Meghan a primit și critici în ceea ce privește alegerile vestimentare pe care le face în perioada sarcinii.

Este deja cunoscută slăbiciunea acesteia pentru pantofi cu toc extrem de înalt, însă mai toată lumea i-a spus că ar trebui să renunțe la ei în această perioadă.

Potrivit unor experți, Meghan Markle nu se poate despărţi de tocuri pentru că doreşte să evite diferenţa mare dintre ei care ar fi evidenţiată într-un mod neplăcut în fotgrafii.