Fashion

Delia şi-a serbat ziua de naştere! Outfit-ul special pe care l-a purtat la petrecere

andreea voicu
February 8, 2019 11:38 AM

Delia a împlinit joi (7 februarie), vârstă de 37 de ani. Îndrăgita solistă a primit numeroase mesaje de felicitare din partea prietenilor şi colegilor de breaslă.

Artista şi-a serbat ziua de naştere pe platourile iUmor. Delia filmează pentru cel de-al şaselea sezon al emisiunii. Dacă ziua a fost ocupată cu show-ul de la Antena 1, seara, Delia a dat o petrecere pe cinste în clubul pe care îl deţine soţul său, Răzvan Munteanu, în Centrul Vechi din Bucureşti.

Delia şi-a serbat ziua de naştere! Outfit-ul special pe care l-a purtat la petrecere

”Nu-mi luați haine și nici păpușele sau ursuleți! N-am ce face cu astea, se strâng în portbagaj. Mi-aș dori cadouri folositoare. Am nevoie de dresuri de scenă, cosmetice, apă micelară, dischete demachiante, bețișoare demachiante, tratamente de păr, iar parfumurile mă bucură mereu.

Puteți să îmi luați peruci, pentru că le și colecționez, sau șepci, bonete, pălării cu borul mare, amplu și foarte drept. Ce nu am și nu-mi place să cumpăr: detergent de vase, un ceainic inteligent. Primesc și suplimente alimentare”, a declarat Delia.

Pentru ziua sa de naştere, Delia nu a ales să poarte rochie, ci s-a îmbrăcat lejer, mai exact a purtat un trening de culoare verde, la care şi-a asortat un machiaj puternic.