Fashion

Donatella Versace a recreat o rochie pe care Jennifer Lopez a purtat-o acum 18 ani

nicoleta.ispasescu
December 4, 2018 10:53 AM

În 2000, Jennifer Lopez făcea furori, la Premiile Grammy, cu o rochie care lăsa destul de multe la vedere…18 ani mai târziu, Donatella Versace a recreat iconica rochie, iar acum face parte din noua colecția Versace!

Pentru noua sa colecție, Donatella Versace s-a inspirat din colecțiile sale anterioare, astfel că a aruncat o privire asupra colecției Primăvară 1994, precum și asupra printului cu inimi Jim Dine, din 1997.

Donatella Versace a recreat o rochie pe care Jennifer Lopez a purtat-o acum 18 ani

Acum 18 ani, la Gala Premiilor Grammy, Jennifer Lopez apărea în toate ziarele și revistele glossy datorită unei rochii răvășitoare, pe care puține femei ar fi avut curajul să o poarte. Celebra rochie lăsa la vedere aproape tot, din cap până în picioare.

Artista a fost, însă, cea care a făcut din această rochie un item iconic, aproape la fel de cunoscut ca faimoasa little black dress.

18 ani mai târziu, în 2019, Donatella Versace a scos rochia de la „naftalină’ și a readus-o în atenția publicului, având grijă ca superba rochie să fie purtată pe catwalk de același model de atunci – Amber Valletta. Noutatea este că, în vara 2019, acest model va fi disponibil și pe negru, cu inimioare roșii, albastre, portocalii și verzi.