Dulap de vedeta: Andreea Berecleanu! Piese vintage, rochii feminine, accesorii atipice!

Verdict.ro
May 29, 2017
May 29, 2017

O prezenţă rafinată, la fiecare apariţie, Andreea Berecleanu demosntrează că stilul nu ţine cont de trend-uri şi că eleganţa înseamnă, în primul rând, atitudine. Deşi job-ul de prezentator al jurnalului impune o conduită clasică, Andreea Berecleanu a reuşit să spargă aceste tipare şi să-şi pună amprenta personală în ţinutele pe care le afişează pe micul ecran. Cum? Cu accesorii statement, precum cerceii supradimensionaţi sau broşele preţioase şi, uneori, cu nuanţe tari ale sacourilor. De altfel, vedeta este propriul stilist şi se descurcă de minune!

Cum arată garderoba Andreei Berecleanu? Un mix perfect echilibrat între piese clasice şi accesorii moderne, între item-uri cu accente office şi rochii extrem de feminine, pe care le poartă cu pantofi clasici, sport, masculini sau extrem de cool. Vedeta ştie cum să păstreze balanţa între clasic şi modern, între piesele semnate de brand-uri celebre şi item-urile vintage şi mai ales cum să le mixeze în outfit-uri care se bucură mereu de aprecieri din partea stiliştilor noştri.
Secretele de stil ale Andreei? Le afli chiar de la ea, în materialul de mai jos! Vedeta ne-a primit în intimitatea dressing-ului ei şi ne-a prezentat cele mai dragi obiecte, cele care-i definesc stilul, la momentul actual.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !