Dulap de vedetă - Anna Lesko

Verdict.ro
April 12, 2017
April 12, 2017

O voce şi o apariţie seducătoare, Anna Lesko a acceptat invitaţia noastră de a ne dezvălui secretele sale de stil, arătându-ne o parte din universul său vestimentar, care este construit întocmai după personalitatea sa: caldă, feminină, misteriosă, dar şi exuberantă.

Garderoba Annei Lesko te va fascina încă de la început, prin mixul eclectic de nou şi tradiţional, simplu şi încărcat, jucăuş şi matur.
Dacă ţinutele de zi ale Annei se situează într-o zonă mai temperată, unde sunt în continuare prezente elemente emblematice pentru stilul său, garderoba de scenă dezvăluie un întreg univers creativ, iar fiecare piesă poartă amprenta cântăreţei.
Inspiraţia tradiţională rusească şi ucraineană, elementele împrumutate din show-urile burlesque îi conturează artistei un stil unic, recognoscibil în fiecare apariţie.
Aşa cum puteţi observa, Anna are o mare pasiune pentru hainele deosebite, iar ţinutele sale spun fiecare o poveste. Broderiile şi aplicaţiile ornamentale se regăsesc pe  toate hainele sale de scenă, care impresionează prin lucrătura minuţioasă. Florile multicolore, mărgelele de diferite dimensiuni şi inserţiile de texturi transparente sunt doar câteva dintre elementele decorative ale costumelor sale.
Acestea fac subtil trecerea şi în garderoba de zi, care împrumută pe alocuri câte ceva din preţiozitatea celor de spectacol. Deşi în ultima perioadă, garderoba Annei Lesko trece printr-o metamorfoză, puteţi observa o liniaritate în evoluţia sa vestimentară, datorată atât echipei cu care Anna lucrează, dar mai ales faptului că ea artista ştie foarte bine ce i se potriveşte din punct de vedere vestimentar, ce îi place să poarte şi desigur, unui simţ estetic nativ, perfecţionat în timp.

 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !