EA e câștigătoarea noului sezon BRAVO, AI STIL! Iată cele mai bune ținute afișate de IULIANA DOROFTEI, în emisiune!

Verdict.ro
December 18, 2017
December 18, 2017

Stilul feminin, cu accente sexy, dar și vintage, a propulsat-o pe Iuliana Doroftei în galeria câștigătoarelor emisiunii Bravo, ai stil, fiind cea care a obținut al treilea titlu. S-a făcut remarcată încă din prima ediție a emisiunii, intrând în concurs cu o bună prietenă, Emiliana, cea care, de altfel, i-a fost rivală în finală, ocupând locul al doilea.

Atuurile Iulianei? Ținute gândite conform ultimelor tendințe în modă, feminine, cu o atenție sporită la detalii, dar și la accesorii, gențile de tip cufăr, dar și voaletele fiind deja marca ei personală. Cu un parcurs constant, Iuliana a reușit deopotrivă să impresioneze atât juriul, cât și publicul, ajungând să câștige competiția fără eforturi majore. Ținutele prezentate în cele aproximativ patru luni de emisiune pot fi o bună sursă de inspirație, astfel că vi le punem la îndemână, în galeria foto. Iată preferatele noastre!

 

 

 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !