Fashion

Ea este cel mai nou „îngeraș” Victoria's Secret! De unde vine topmodelul

nicoleta.ispasescu
April 10, 2019 18:45 PM

Nu există bucurie mai mare pentru un model decât aceea de a fi numită „îngeraș” Victoria’s Secret.

Modelele care semnează contract cu Victoria’s Secret se bucură de o vizibilitate extraordinară. Ele apar în campaniile brandului, merg la cele mai fastuoase evenimente și nu în ultimul rând, prezintă pe podium la cea mai așteptată prezentare a anului.

Leomie Anderson este cel mai nou „îngeraș” Victoria’s Secret, fiind prima femeie de culoare care primește „aripile” din 2015.

Leomie Anderson, model și designer, și-a început cariera de model la 17 ani și a avut prima prezentare pentru Marc Jacobs, devenind preferata desginerului.

Victoria’s Secret a anunțat noutățile pe pagina de Instagram, printr-o postare, în descrierea căreia a scris: „Abia aștept să văd cum lucrezi aripile alea”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Congrats to our NEW Angel, @leomieanderson! ? Can’t wait to see you work those WINGS!

O postare distribuită de Victoria’s Secret (@victoriassecret) pe

Ea este cel mai nou „îngeraș” Victoria’s Secret! De unde vine topmodelul

Leomie Anderson s-a alăturat recent familiei Victoria’s Secret, la scurt timp după ce Barbara Palvin și Alexinei Graham au primit „aripile”.

Topmodelul este prima femeie de culoare care primește titlul de „îngeraș” Victoria’s Secret, după ce în anul 2015 Lais Ribeiro și Jasmine Tokes au semnat râvnitul contract.

Leomie Anderson a fost prezentă pe podiumul Victoria’s Secret patru ani consecutivi, încă din 2015.

În calitate de „îngeraș”, ea va avea și mai multe oportunități de campanii și contracte și va păși pe podium cu aripi de înger.

Topmodelul a distribuit, de asemenea, anunțul pe contul personal de Instagram.

„Sunt încă în stare de șoc…asta este ceva de care mi-a fost teamă chiar să și visez, pentru că nu m-am gândit niciodată că s-ar putea întâmpla, dar sunt extrem de încântată să vă anunț că sunt noul Înger Victoria’s Secret. Nici măcar nu îmi vine să cred. Mulțumesc lui Dumnezeu, și familiei VS, Ed, Monica, John, Sophie, Michelle și tuturor celor care a făcut ca acest vis îndepărtat să devină realitate”, a scris Leomie în descrierea postării.