ELLE Style Awards 2017 – Dress code-ul ”artsy” i-a inspirat pe invitați! Iată ce au purtat!

Verdict.ro
December 8, 2017
December 8, 2017

Lumea modei s-a reunit miercuri seară, la ultimul mare eveniment al anului, care închide glorios seria petrecerilor fashion pe anul în curs. ELLE Style Awards a provocat încă o dată invitații la un exercițiu de imaginație, făcut în fiecare an cu aceeași originalitate.

Dress code-ul  ”artsy” a fost tradus într-o diversitate impresionantă de stiluri vestimentare, de la cele mai minimaliste până la cele mai exuberante.

Invitații și-au găsit inspirația în moda decadelor trecute, în opere de artă și artiști, filme etc.

Dacă am văzut deja care au fost cel mai bine îmbrăcate vedete feminine, dar și cel mai bine îmbrăcați bărbați , te invităm să admiri și restul ținutelor surprinse la Elle Style Awards 2017!


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !