FII STYLISH! ÎMBRACĂ HAINE DE CASĂ CU STIL

Verdict.ro
January 3, 2018
January 3, 2018

Poate că în trecut nu acordați atât de multă atenție hainelor pe care le purtați în casă. Ei bine, am evoluat, iar ținutele pe care le puteți îmbrăca atunci când stați în casă sunt din ce în ce mai stylish și mai glam.

O pijama poate fi extrem de cochetă și de sexy, iar faptul că nu vă aflați în raza vreunui ochi critic atunci când sunteți în dormitorul vostru, nu înseamnă că trebuie să vă neglijați, ci dimpotrivă, lăsați-vă frâu liber imaginației și fiți mai sexy ca niciodată.

Hainele de casă trebuie să fie, în primul rând –  de calitate, iar în al doilea rând –  trebuie să vă simțiți minunat îmbrăcându-le. O ținută în care vă simțiți bine și care este dintr-un material plăcut, nu unul sintetic, vă va oferi întotdeauna un alt tonus și multă voie bună.

Dacă încă nu ai investit în accesoriile de purtat prin casă, a sosit momentul să o faci! Upgradează-ți hainele și accesoriile de purtat prin casă și treci la următorul nivel.

Iată câteva propuneri pe care vi le recomandăm.

(Photo Credit: net-a-porter.com și oysho.com)

 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !