Fusta - item-ul care-ți poate schimba radical aspectul unei ținute! Iată în ce modele merită să investești!

Verdict.ro
November 29, 2017
November 29, 2017

Unul dintre cele mai feminine item-uri, fusta reprezintă must-have-ul oricărui anotimp. Indiferent de modelul ales, este o piesă extrem de versatilă, ușor de integrat în mixuri total diferite, în funcție de accesorizare, în special de încălțăminte. De câteva sezoane, fusta joacă un rol esențial în dressing-ul oricărei femei, designerii reușind să propună modele cu adevărat statement, care și-au dovedit rezistența în timp. Vorbim aici despre fusta plisată, fusta cu franjuri, fusta din piele sau cea din paiete, care s-au reinventat și au rămas în tendințe.

Noutatea acestui sezon? Fusta asimetrică! Trebuie să îți achiziționezi cel puțin un model, fie că preferi unul uni sau unul cu imprimeu floral, în dungi sau în carouri. Se potrivește atât pentru ținute feminine, cu accente retro (o poți purta cu sandale și cu șosete și adaugi accesirii prețioase) sau unor look-uri cool, cu accente sport (o poți purta cu mocasini, ghete sau clasicii pantofi sport).

Nu știi ce model să alegi? Privește galeria foto, pentru un plus de inspirație!

 

 

Credit foto: www.netaporter.com


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !