Geaca din denim este piesa perfectă pentru serile de vară! FABULOASELE îţi recomandă cum să o porţi cu stil!

Verdict.ro
July 1, 2017
July 1, 2017

Geaca din denim este piesa ideală pentru serile de vară, mai ales dacă te afli la malul mării.

In ciuda temperaturilor extrem de ridicate din timpul zilei, geaca de blugi se va dovedi aliatul ideal la înserat, aşa că nu pleca în weekend fără această piesă în bagaj.
Sezonul actual îţi propune o varietate de modele de jachete din denim, astfel că ai o paletă largă dn care poţi alege. De la variana clasică, până la cea supradimensionată ( un adevărat hit al ultimului an, mai ales dacă e purtată ca rochie), la modele imprimate sau cele cu franjuri, de inspiraţie western, ai o varietate din stiluluri la care poţi apela pentru a-ţi completa garderoba de sezon.
Dacă vrei să ştii cum se poartă geaca din denim în această perioadă şi cum o poţi integra în ţinute cool, urmăreşte recomandarea Fabuloaselor, în următorul material video.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !