Fashion

Gigi Hadid, în noua campanie Reebok: „Această colecție este povestea vieții mele”

nicoleta.ispasescu
February 6, 2019 12:51 PM

Nu este prima dată când Gigi Hadid colaborează cu Reebok sau cu alte branduri pentru colecții capsulă. În trecut a mai colaborat și cu Tommy Hilfiger, dar ultima campanie Reebok pare să fie cea mai inspirațională și mai reală.

Deși o vedem senzuală pe catwalk sau în campaniile publicitare din întreaga lume, Gigi Hadid nu a renunțat la pasiunea ei pentru sport și susține că este atletă, înainte de orice altceva.

Chiar dacă Gigi Hadid nu mai joacă volei în fiecare zi, ea a reușit să introducă această zonă în noua colecție a campaniei Reebok x Gigi Hadid.

„Când am venit la Reebok, am vrut foarte mult ca povestea să fie despre cum a fi atlet m-a făcut să devin ceea ce sunt astăzi, mi-a oferit o etică a muncii și imboldul de a ajunge aici. Cred că această colecție este aproape povestea vieții mele. Atletul care s-a transformat într-un star fashion”, a explicat Gigi Hadid.

Gigi Hadid, în noua campanie Reebok: „Această colecție este povestea vieții mele”

Pentru noua campanie Reebok, modelul în vârstă de 23 de ani a creat o colecție inspirată din anii ’90 și cuprinde multe piese confortabile și colorate, cu care o putem vedea, cu siguranță, pe Gigi Hadid îmbrăcată pe străzile din New York.

„Această colecție este o exprimare activă pentru mine – este o exprimare atletică, dar este și creativă și este, de asemenea, ceva pe care eu am pus foarte mult preț în viață, și anume timpul pe care îl petrec fiind creativă, practică. Așa că eu cred că sunt multe aspecte ale acestei colecții care mă definesc”.

„Cred că mesajul este să găsești toate lucrurile care te fac fericit și lucrurile pe care le faci în viață să le includă pe acelea”.

În ajunul lansării colecției, Gigi Hadid a găzduit un meci mai intim de volei, cu studenții de la Dream Charter School din Harlem New York și a selectat câțiva editori pentru a testa noile produse.