Fashion

Giuseppe Zanotti dezvăluie noua campanie pentru toamnă/iarnă 2019

irina.letitia
July 12, 2019 13:53 PM

Dacă iubești pantofii, atunci cu siguranță iubești și pantofii Giuseppe Zanotti, unul dintre cele mai cunoscute branduri de încălțăminte de lux. Si pentru că ne aflăm la intersecția celor două sezoane, cel puțin în modă, iată cum arată noua campanie Giuseppe Zanotti pentru toamnă/iarnă 2019!

Giuseppe Zanotti dezvăluie noua campanie pentru toamnă/iarnă 2019

Senzuală, puternică, învăluitoare, remarcabilă – așa conturează designerul de accesorii de lux cea mai nouă colecție pe care a imaginat-o pentru sezonul următor, care este de fapt o celebrare a dualității, a luminii și a întunericului, a puternicului și a blândului, prezent și viitor.

Campania de imagine pentru noua colecție respectă toate atributele de mai sus și face apel la cinematografie pentru a reliefa produsele, atât din colecția de damă, cât și din cea masculină.

Giuseppe Zanotti Toamnă/Iarnă 2019

Pentru vizualuri, Giuseppe Zanotti a apelat la serviciile fotografului londonez Suffo Moncloa și la modelele models Felice Noordhoff și Mateusz Chmielewski. Alături de aceștia a lucrat și regizorul Sharna Osborne, care în video-ul de campanie ”dă viață” ideii colecției,  ce captează esența noilor produse semnate Giuseppe Zanotti și destinate femeii încrezătoare, sofisticate și jucăușe.

Influențată de cinematografia clasică, colecția este fotografiată într-o lumină specifică, ușor difuză și cu un set up minimalist.

Urmărește galeria foto pentru a vedea imaginile din campanie!