Fashion

Gwen Stefani, cu lenjeria intimă la vedere la aproape 50 de ani! Iată cum a fost surprinsă artista

nicoleta.ispasescu
November 21, 2018 10:34 AM

Este una dintre cele mai apreciate artiste din Statele Unite, anul viitor împlineşte 50 de ani, iar cea mai recentă apariţie a ei a fost pe placul cârcotașilor.

Gwen Stefani a fost surprinsă de către paparazzi cu lenjeria intimă la vedere. În timp ce se afla în Burbank, acolo unde se află studiourile Warner Music Group / Atlantic Records, la care trebuia să ajungă, Gwen Stefani nu şi-a dat seama că fusta ei foarte scurtă i-ar putea juca feste.

Din păcate, însă, pentru artistă, în momentul în care a coborât din maşină, fusta s-a ridicat, lăsându-i la vedere lenjeria intimă. După ce și-a dat seama de asta, Gwen Stefani a tras rapid de fustă în jos, însă era deja prea târziu: paparazzii reuşiseră să imortalizeze momentul!

Lui Gwen Stefani nu prea i-a păsat de-a lungul timpului de aspectul fizic, ea s-a axat mai mult pe carieră și pe viața personală. Ea este într-o relație cu Blake Shelton (42 de ani) de trei ani, iar relația lor pare mai puternică decât niciodată.

Cei doi au apelat chiar la o mamă-surogat pentru a avea primul lor copil împreună.

„Ei se află în etapele finale ale alegerii unei mame care să le poarte copilul în pântec. Gwen mai are deja  trei copii, Kingston, 12 ani, Zuma, 10 ani și Apollo, 4 ani, cu fostul ei iubit, Gavin Rossdale. Dar pentru Gwen este foarte important să îi ofere un copil și lui Blake, iar acesta este extrem de încântat.”, a declarat o sursă pentru Us Weekly.