Fashion

Hailey Baldwin, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată. Ce a purtat modelul la Săptămâna Modei de la New York

nicoleta.ispasescu
September 11, 2018 11:30 AM

De când s-a cuplat cu cântărețul Justin Bieber, Hailey Baldwin este mai rar văzută singură si mai ales, purtând haine elegante.

Cu toate acestea, însă, Hailey și-a făcut apariția la Săptămâna Modei de la New York într-un costum destul de fancy, deși vremea nu a ținut deloc cu ea. În orice caz, este bineștiut faptul că în fiecare an, când are loc acest eveniment important în industria modei, plouă.

Modelul a fost fotografiată în timp ce ajungea la prezentarea colecției Carolina Herrera, de primăvară-vară 2019, într-un costum roz, pe care l-a asortat cu o pereche de pantofi negri cu vârf ascuțit. Ținuta i-a fost completată de o coadă de cal și un machiaj natural.

Modelul a fost văzut fără logodnicul ei, Justin Bieber, care a participat la emisiunea lui John Elliott în prima zi a Săptămânii de Modă.

Hailey Baldwin și Justin Bieber s-au logodit și declară că sunt mai fericiți ca oricând

Justin Bieber nu a mai stat pe gânduri și a făcut pasul cel mare în relația cu Hailey Baldwin. Cântărețul canadian a îngenuncheat în fața iubitei sale, într-un restaurant din Bahamas, și a întrebat-o pe aceasta dacă vrea să-i fie soție.

Răspunsul a fost ”DA”! Mai târziu, Hailey Baldwin a fost surprinsă purtând pe deget un inel cu un diamant impresionant.

Anunțul făcut de ei a stârnit controverse în rândul oamenilor, însă cei doi nu au dat satisfacție haterilor și s-au bucurat în continuare de clipele frumoase petrecute împreună.

„Sunt extraordinar de fericită”, a spus fotomodelul. „Am învățat să ignor mesajele negative și să mă bucur de această perioadă a vieții mele”, a mai adăugat ea.

„Sinceră să fiu, nu cred că m-au afectat mesajele negative”, a mărturisit Hailey.