Fashion

Ileana Badiu a declarat că nu-i place shoppingul online. Care sunt motivele acesteia?

nicoleta.ispasescu
March 16, 2019 10:37 AM

Având în vedere că shoppingul online câștigă tot mai mult teren în fața plimbărilor clasice prin magazine, suntem surprinși să vedem că vedetele autohtone au rămas pe stilul clasic.

Ileana Badiu tocmai ne-a dezvăluit că ei nu îi place shoppingul online, din mai multe motive.

„Eu sunt din categoria super 40, obișnuită cu cumpărăturile în magazin. Nu îmi face nicio plăcere să primesc colete, nici nu mi se pare că e ceea ce am comandat. Nu îmi place ambalajul, nu îmi place porcăria aia cu scotch. Vreau să plec cu o plasă, abia aștept să pun pe mine, imediat ce am cumpărat”.

Vedeta este cunoscută drept o shopaholică, pentru că este înnebunită după haine, genți și pantofi. Acum, însă, la aproape 45 de ani, Ileana s-a mai potolit și recunoaște că poarte hainele și de mai multe ori.

„Eram o shopaholică convinsă, dar m-am mai potolit. Da, cum să nu (port hainele și de mai multe ori). Nu numai că port de mai multe ori hainele, dar mai am și haine care se repetă ca modă. Eu dacă am aproape 45 de ani…”

Mândră tare de noua ei geantă, aparținând brandului Maison Margiela, Ileana Badiu ne-a declarat că de când a cumpărat-o o poartă non-stop. Dar oare ce are vedeta în geantă, și la ce se limitează când merge la evenimente?

„E Margiela. Am primit-o de ziua mea, în August și de atunci o port încontinuu. Mă și culc pe ea că e moale.

În geantă…numai câinele nu-l am! De-asta folosesc genți dinastea mari. Am medicamente, un portofel imens, în care există de toate, inclusiv cruciulițe, iconițe, am șapte mii de chei, am o mini-agendă, telefonul, încărcătorul, am de toate!”.

Ileana Badiu a plecat fără bani de acasă: „Am început să plâng!”.

Deși este o persoană extrem de responsabilă, Ileana Badiu a dat de belea zilele trecute. Grabită să își ducă copilul la meditații a uitat un obiect foarte important acasă: portofelul. Ce a urmat…

„Da! (am plecat fără bani de acasă). Nu pot să zic ce am făcut. M-a oprit un domn polițist extrem de drăguț. Nu aveam actele la mine. Nu m-a oprit că am făcut ceva rău, m-a oprit pentru un control de rutină. Și eu am constat că nu am portofelul, deci nici actele și nici bani. Și am început să plâng. Asta nu s-a întâmplat când eram tânără, s-a întâmplat acum o săptămână. Omul săracul s-a șocat efectiv”.