Fashion

Imaginea nevăzută de la nunta Prințesei Eugenie!

irina.letitia
November 25, 2018 10:39 AM

In urmă cu doar o lună, Prințesa Eugenie îi spunea DA! logodnicul său, Jack Brooksbank. Cea de-a doua nuntă regală a anului a avut loc pe 12 Octombrie, în Biserica Saint Georges, din castelul Windsor.

Prințesa Eugenia, în vârstă de 28 de ani, a impresionat cu ținutele sale de mireasă. Prințesa a avut nu una, ci două rochii de mireasă, la fel cum am văzut și în cazul lui Meghan Markle. La ceremonia religioasă, Eugenie a purtat o rochie albă, cu umerii căzuți și spatele ușor decoltat, o creație a designerilor Peter Pilotto și Christopher De Vos.

Pentru recepția ce a urmat cununiei religioase, Prințesa Eugenia a ales o rochie de seară Zac Posen, într-o nuanță de nude, simbolizând nuanța unui trandafir englez.

La nuntă regală au fost prezenți invitați de marcă, membrii casei regale britanice, dar și vedete de pretutindeni. Cuplurile Meghan Markle și Prințul Harry, Kate Middleton și Prințul William, Regina Marii Britanii, Prințul Chareles și Pippa Middleton alături de soțul său, James Mattews s-au numărat printre invitați.

Nostalgică după ziua nunții, Prințesa Eugenia a postat pe contul său de Instagram o imagine de la nuntă care nu a fost făcută publică până acum.

View this post on Instagram

#tbt to THE greatest day of my life

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie) on


Extrem de îndrăgostită, așa cum și poza o arată, Prințesa a adăugat: Cea mai frumoasă zi din viața mea!