ÎNCĂLȚĂMINTE CĂLDUROASĂ PENTRU UN SEZON CAPRICIOS! Iată ce modele au ales vedetele de la noi!

Verdict.ro
December 22, 2017
December 22, 2017

Să treci peste o zi de iarnă, nu  este tocmai ușor. Mai ales atunci când vremea nu este foarte prietenoasă cu noi. În sezonul rece, poate cel mai indispensabil item responsabil de confortul nostru și de care nu ne putem dezice… sunt pantofii pe care-i purtăm. Ei bine, fie că sunt cu toc, fără toc, ghete, cizme, botine, bocanci ș.a.m.d, aceștia trebuie să fie dintr-un material impereabil, prin care zăpada, ploaia sau frigul, să nu poată pătrundă. Iar toate aceste calități, laolaltă, sunt foarte greu de îndeplinit, mai ales dacă vrem să arate și bine. Pentru că, o cizmă îmblănită sau o pereche de bocanci, gata pregătiți să înfrunte și cele mai capricioase condiții meteo, nu arată întocmai bine pe orice tip de picior.

Uite ce poartă vedetele noastre autohtone în acest sezon și care sunt sugestiile noastre pentru încălțămintea pe care o puți purta acum.

 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !