Incălțămintea animal-print, mereu la modă! Iată cum o poți purta acum!

Verdict.ro
January 12, 2018
January 12, 2018

Unul dintre cele mai apreciate imprimeuri ale modei contemporane, animal print-ul își continuă povestea de succes și în sezonul actual. De această dată, încălțămintea pare a fi favorita acestui motiv, pe care o regăsim din ce în ce mai des în aparițiile vedetelor autohtone, dar și internaționale.

Pentru că ne aflăm în plin sezon rece, botinele și cizmele sunt cele mai indicate piese pentru a purta animal print-ul. Texturile speciale, tip blăniță sau păr, sunt o alegere pe cât de îndrăzneață, pe atât de indicată dacă iubești acest motiv.

Opulente, mai ales în cazul cizmelor, modelele de încălțăminte animal print ale sezonului îți garantează o apariție evidentă, dar și extrem de stylish, în combinația vestimentară potrivită.

Cum poți purta o pereche de cizme animal print pentru un look reușit?

Cea mai sigură asociere este cu o culoare neutră, iar în acest sens îți recomandăm să alegi negru sau bej. O rochie cu o croială lejeră pe corp, fie ea tip lenjerie (ca în cazul Ralucăi Bădulescu) sau o rochie – trench (cum a ales Ana Morodan) sunt două opțiuni cu care nu vei da greș, alături de cizmele animal print.

Desigur, culoarea anului 2017, roșu, este o alegere la fel de reușită, dar este destinată celor mai curajoase fashioniste. Mixul de roșu și animal prin este o declarație în sine, iar el trebuie ponderat de o zonă de beauty neutră.

In cazul botinelor animal print, poți miza pe un look smart casual, la fel de atemporal ca printul pe care l-ai ales. O pereche de jeanși cu talie înaltă, loose-fit, un tshirt alb și un sacou negru, de inspirație masculină, sunt varianta relaxată, discretă a unei ținute ce poate fi perfect completată de o pereche de botine vizibile de la depărtare, cu animal print.

Dacă preferi varianta mai uzuală, a unei perechi de pantofi, și opțiunile de asortare se multiplică. Un deux pieces sobru uni va fi mereu pus în valoare și la rândul său va scoate în evidență pantofii animal print. Dacă ai o doză de curaj vestimentar, alege o rochie ultra-feminină, tot imprimată, însă cu un motiv total diferit. Alege un imprimeu floral, așa cum a făcut și Mădălina Ghenea.

Iată cum au purtat vedetele încălțămintea animal print!


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !