Îndrăznește să porți item-uri cu franjuri! Uite ce ținute îndrăznețe au ales vedetele de la noi!

Verdict.ro
October 12, 2017
October 12, 2017

Franjurii, unul dintre cele mai populare artificii de styling, se reinventează în fiecare sezon, bucurându-se de mare succes, de fiecare dată. Cu un efect ce nu poate trece neobservat, item-urile cu franjuri sunt extrem de des întâlnite la evenimentele mondene, vedetele arătându-se admiratoare înfocate ale acestui trend.

De la clasicele jachete din piele și până la rochii sau fuste, franjurii sunt exact elementul de care ai nevoie atunci când vrei să fii ân tendințe, fără să dai greș. Atenție, însă, la accesorizare! O astfel de piesă poate fi privită drept un accesoriu în sine, astfel că ar fi de bun augur să păstrați o zonă minimalistă, pentru ca efectul să nu fie unul prea încărcat.

Priviți în galeria foto look-urile afișate de vedetele de la noi, la ultimele evenimente mondene, dar și câteva piese pe care merită să le achiziționați.

 

 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !