Infruntă frigul cu stil! Inspiră-te din ținutele vedetelor!

Verdict.ro
December 30, 2017
December 30, 2017

Frigul nu reprezintă altceva decât o ocazie perfectă de a-ți pune imaginația la încercare, pentru a construi ținute cool, chiar și atunci când temperaturile îți cer prioritar confortul.

Chiar dacă iarna, straturile de haine pe care le purtăm se multiplică și devine din ce în ce mai greu să respecți și aspectul stil, ai la îndemână absolut toate ingredientele pentru a purta haine de iarnă, groase, călduroase, dar în combinații stilistice demne de o pasionată de modă.

Ce poți alege în această perioadă? Profită de tendințele actuale ce ridică la rang de vedetă tricotajele. Puloverele au revenit în preferințele sezoniere și sunt propuse într-o diversitate impresionantă de modele, culori și texturi. Alege materiale cât mai naturale (lână, cașmir) pentru a-ți asigura un plus de confort.

Tot pe tricotaje poți miza și în partea pantalonilor. Colanții sau pantalonii stil jogger, tricotați, sunt partenerul perfect al puloverelor groase. Relaxați, comozi și foarte călduroși, sunt un atuu de încredere al plimbărilor de iarnă, în aer liber.

Pentru piesele de exterior, lista rămâne foarte ofertantă. Gecile de puf, un alt hit al sezonului de toamnă/iarnă 2017, sunt piese foarte actuale, dar și adecvate temperaturilor de iarnă. Alege modele cu puf natural, pentru a menține cât mai bine temperatura corpului! In rest, ai libertate totală: colorate, scurte sau lungi, din fâș sau catifea, alege modelul care te prinde cel mai bine!

După cum știi, iarna, încălțămintea este foarte importantă. Norocul nostru este că moda actuală propune bocancii clasici (cu influențe utilitare) ca piesă de rezistență a garderobei de sezon. Modelele cu talpa mai groasă, eventual îmblănite și de preferat, impermeabile, sunt cele pe care trebuie să pariezi pentru un confort total!

Nu uita căciulile groase, mănușile și fularele, pe care le poți alege în variantele supradimensionate, funcționând chiar ca o pelerină!

Iată câteva dintre propunerile noastre!


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !