INSPIRAȚIE DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI. UITE CUM AU ALES SĂ SE ÎMBRACE VEDETELE ȘI BLOGGERII ÎN ACEASTĂ ZI

Verdict.ro
December 1, 2017
December 1, 2017

În fiecare an vedetele s-au arătat inspirate de Ziua Națională a României. Multe dintre acestea au ales să poarte, de 1 decembrie, ținute sau accesorii cu motive simbolice.

Portul tradiţional românesc este unul dintre cele mai frumoase din lume, bucurându-se de un succes nebun la nivel global. Și, nu de puține ori, creatori importanți din industria modei internaționale s-au lăsat inspirați de portul românesc, precum celebrul Yves Saint Laurent, care a dedicat o întreagă colecţie iei, cămașa tradițională românească, denumită de presa internaţională la blouse roumaine.

Vedetele și bloggerii adoră portul național, iar 1 decembrie a fost un prilej pentru acestea să-și etaleze ținutele. Unele dintre item-urile pe care le vedeţi mai jos sunt chiar piese de colecţie, cu vechime de zeci de ani.

Uite ce au ales să poarte de Ziua Națională a României. Vouă care vă place mai mult?

 

 

 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !