Fashion

#Instaweek ! Ce au făcut vedetele în ultima săptămână!

irina.letitia
February 4, 2019 15:08 PM

Este momentul să facem recapitularea celor mai interesante momente de pe Instagram ale săptămânii trecute! Haide să vedem ce au postat vedetele zilele trecute pe conturile de socializare și în ce ipostaze au fost ele surprinse!

Incepem și de această dată cu aparițiile impresionante ale ducesei de Sussex, ce a făcut un adevărat tur de forță săptămâna trecută, onorând o serie de angajamente oficiale! Meghan Markle a strălucit de fiecare dată, afișând ținute perfecte ce i-au atras unanim laude!

Săptămâna trecută, Kylie Jenner și-a sărbătorit fiica! Stormi a împlinit 1 an!

Rămânem puțin tot în zona familiei Jenner, pentru că cealată soră, Kendall a împărtășit și ea o imagine importantă! Kendall apare pe noua copertă a revistei Vogue Italia, ediția din Februarie 2019!

Duminică seară a avut locul unul dintre cele mai urmărite evenimente din Statele Unite: Superbowl! Celebrul model Gisele Bundchen și-a încurajat soțul printr-o postare pe Instagram!

Vezi această postare pe Instagram

I got your back! ❤️

O postare distribuită de Gisele Bündchen (@gisele) pe

Un cuplu cel puțin neașteptat, deși nu este prima oară când sunt văzuți împreună! Actrița Kate Beckinsale și Pete Davidson au fost surprinși în oraș împreună, ținându-se de mână!

Un alt cuplu fericit a fost surprins zilele trecute la o plimbare relaxată în New York! Este vorba despre Bella Hadid și The Weeknd!

Adela Popescu este o mămică ocupată! Deși nu ni l-a arătat în întregime pe mezin, Adela postează din când în când imagini cu acesta, fie cu o mânuță sau un picioruș, fie la plimbare, în cărucior, cum este imaginea de față!