Fashion

#Instaweek - Ce s-a întâmplat interesant în primele zile ale anului pe Instagram

irina.letitia
January 7, 2019 16:23 PM

Recapitularea de săptămâna aceasta este cu atât mai specială cu cât avem de-a face cu postările de Anul Nou, cu care vedetele preferate ne-au întreținut în ultimele zile! In plus, majoritatea celebrităților sunt plecate în vacanțele de iarnă, astfel că beneficiem de o serie de peisaje paradisiace!

Iată cele mai importante postări de pe Instagram ale săptămânii ce tocmai s-a încheiat!

Una dintre cele mai adorabile postări ale Noului An a fost a Victoriei Beckham, care a petrecut Revelionul în sânul familiei. Ea s-a pozat alături de David și de cei 4 copii ai lor.

Jennifer Lopez a petrecut și ea trecerea dintre ani alături de cei dragi, iar în prima zi dn an, pusa pe șotii, s-a pozata astfel!

View this post on Instagram

I love the first day of a new year… I think because of the endless possibilities and new adventures that lie ahead … and the opportunity to do things not ever done before!!! On the first day of this New Year I am very pensive and super calm… but also ready and excited to get after reaching some of my goals I’ve yet to accomplish. The past year was one of realizing our limitless power and this year will be putting that into serious action!! So be daring, be fun, be kind, be courageous , be dependable, be committed to what makes your heart sing and your spirits soar.. be relentless in the pursuit of your passions. And most of all be loving. Unify when you have the chance, never divide! And just watch what happens!!! Wishing you all a healthy, happy, prosperous and joy filled New Year…. Be #limitless HAPPY NEW YEAR EVERYONE! I love you all so much!! #theonlythingstoppingyouisyou

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Petrecerea de Crăciun organizată de familia Kardashian/Jenner a fost un real succes, iar de Revelion, Kim le-a urat fanilor săi ”La mulți ani!”, alături de fosta cea mai bună prietenă a sa, Paris Hilton!

Chiara Ferragni și soțul său au evadat în Maldive, unde au sărbătorit Revelionul pe plajă!

View this post on Instagram

Starting this 2019 with you ❤️ #TheFerragnez

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Familia regală britanică s-a reunit de sărbători, iar Palatul Kensington a urat oficial folower-ilor de pe Instagram Un an nou Fericit!, printr-o imagine cu cele două cupluri ale momentului, Kate Middleton și Prințul William și Meghan Markle și Prințul William, alături de tatăl celor doi, Prințul Charles.

Nu este o poză de la finalul de an, însă a fost postată în ultima zi din 2018! Lidia Buble a confirmat printr-o postare pe Instagram că s-a căsătorit cu iubitul ei, Răzvan SImion, în timpul vacanței lor din Maldive!

Cristina Ich a petrecut noaptea dintre ani în Mexic, într-o vacanță de vis! De aici, ea ne-a încântat în ultima săptămână cu imagini din destinația exotică!

View this post on Instagram

Saludos desde el Paraíso! #tulum

A post shared by Cristina Ich (@christina_ich) on

Andreea Bălan este o graviduță foarte activă și șa a fost și de Revelion! Andreea a strălucit într-o ținută argintie!

O altă graviduță curajoasă, care în vacanța de iarnă a ales o destinație montană, Poiana Brașov! Aici, ea s-a pozat alături de soțul său și de fiica lor și a partajat cu noi amintirile din vacanță!

Si Laura Cosoi pare să aibă parte de vacanța perfectă! Ea și-a sărbătorit ziua de naștere, pe 2 Ianuarie, în Maldive, o destinație preferată a vedetelor noastre!

Vezi această postare pe Instagram

🐚

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi) pe