Fashion

#Instaweek - ce s-a întâmplat pe Instagram săptămâna trecută!

irina.letitia
December 3, 2018 15:28 PM

Ultima săptâmână din luna Noiembrie, pe Instagram, a însemnat lansări muzicale, show-uri de modă, imagini în premieră de la nunta sfârșitului de an, Pryanka Chopra și Nick Jonas, dar și imagini nemaivăzute de la show-l Victoris Secret ce a avut loc luna trecută.

Așadar, iată care au fost noutățile săptămânii pe Instagram!

Inna a lansat un nou videoclip pentru piesa Iguana, cel de-al doilea single al albumului său în limba spaniolă, ”Yo”.

Ei bine, tot săptămâna trecută, Antonia a lansat și ea un nou clip – ”Matame” este noul single al artistei și piesa face deja furori!

Evenimentul internațional care a ținut presa cu inima la gură în acest weekend a fost, fără dubiu, nunta actriței Pryianka Chopra cu Nick Jonas! Cei doi și-au unit destinele în India, țara natală a miresei, în cadrul unei ceremonii tradiționale!

Duminică seara, la New York, Versace și-a prezentat colecția Pre-Fall 2019! La evenimentul select au fost prezenți Blake Lively, Kim Kardashian și Kanye West, Diane Kruger, Paris Jackson și Lupita Nyong’o. Pe podium, am revăzut-o pe Kaia Geber, unul din modelele favorite ale momentului!

Tot din această parte a globului, avem și dezvăluirea decorațiunilor de Crăciun de la Casa Albă! Prima Doamnă a Americii, Melania Trump, a postat pe contul său de Instagram câteva imagini cu decorațiunile din acest an!

La scurt timp după împodobirea Casei Albe, cuplul prezidențial a plecat în Argentina, unde a avut loc Summitul G20. Acolo, Melania Trump a concurat-o cu ținutele sale pe Juliana Awada, prima doamnă a Argentinei, o prezență extrem de elegantă și modernă!

Cum la sfârșitul săptâmânii trecute am sărbătorit Ziua Națională a României, iată ce mesaje au postat vedetele de la noi de 1 Decembrie!

View this post on Instagram

🇹🇩 #romaniateiubesc

A post shared by Magda Palimariu (@magdapalimariu) on