Fashion

#Instaweek - Cele mai interesante postări de pe Instagram ale ultimei săptămâni

irina.letitia
April 15, 2019 16:51 PM

Recapitularea săptămânală #instaweek începe de această dată cu un eveniment important pe plan internațional și anume festivalul Coachella. Cele mai interesante postări ale ultimei săptămâni vin de la vedetele care petrec în această perioadă în însorita Californie, la unul din cele mai mari evenimente de muzică anuale.

Selena Gomez arată mai bine ca oricând, iar weeekendul trecut, ea a petrecut la Coachella! Vedeta și-a făcut apariția într-un costum alb, ce îi venea ca turnat!

Kate Perry și logodnicul ei, Orlando Bloom, au fost surprinși în prima seară a festivalului!

Celebrul model Gigi Hadid este nelipsit de la cele mai cool eveniment, astfel că nu ne surprinde că vedeta este și ea prezentă de la Coachella 2019!

Vezi această postare pe Instagram

back! 🌞🌵🌅 day one

O postare distribuită de Gigi Hadid (@gigihadid) pe

Generația tânără adoră evenimentele de gen, astfel că frații Beckham au răspuns prezent anul acesta și au petrecut împreună la celebrul festival de muzică!

Cardi B a fost unul dintre artiștii care au urcat pe una din scenele de la Coachella, însoțită și de soțul ei, Offset. Relația tumultoasă a celor doi pare să fi ajuns din nou la un echilibru, cei doi arătându-se foarte fericiți împreună!

Tot din categoria veștilor de peste ocean, săptămâna trecută Kim Kardashian a anunțat că este vedeta de pe coperta revistei Vogue, ediția de mai 2019! Este prima copertă solo a lui Kim pentru celebra revistă, iar editorialul o surprinde pe vedetă alături de soțui ei, Kanye West și cei trei copii ai cuplului! In curând, Kim Kardashian va deveni mamă pentru a patra oară!

Postarea de pe Instagram care a strâns săptămâna trecută aproape 5 milioane de aprecieri vine tot din partea unei membre a familiei Kardashian. Khloe Kardashian și-a sărbătorit fiica, True Thompson, care a împlinit 1 an!

Tot în urmă cu 3 zile, Antonia a schimbat prefixul! Una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, Antonia a aniversat 30 de ani, pe 12 aprilie!

Tot săptămâna trecută, prezentatoarea tv Mirela Vaida a devenit mămică pentru a treia oară! Băiețelul său, Tudor Stefan, a venit pe lume joia trecută, iar mămica sa a postat promt o imagine cu cei doi!