Fashion

#Instaweek - Săptămâna 19-25 Noiembrie pe Instagram

irina.letitia
November 26, 2018 15:45 PM

A fost penultima săptămână din luna Noiembrie și pe Instagram se simt deja pregătirile pentru sărbătorile de iarnă! Săptămâna trecută, vedetele ne-au încântat cu postări din vacanțe, ne-au împărtățit momente importante din viața lor, cu atât mai mult cu cât, peste hotare, s-a sărbătorit ”Thanksgiving day!”, prilej pentru vedete de a-și arăta recunoștiința pentru ce le înconjoară.

Prințesa Eugenia a postat pe contul său o poză de la nunta cu Jack Brooksbank! Extem de îndrăgostită, Prințesa a împărtășit cu fanii săi o imagine în premieră, adăugând nostalgic: ”Cea mai frumoasă zi din viața mea!”

Kourtney Kardashian a petrecut anul acesta Thanksgiving Day alături de întreaga familie. Alături i-au fost și fost iubit, tatăl celor 3 copii ai săi, Scott Disick, cu care a și postat o poză pe Instagram.

La rândul ei, Kylie Jenner, sora lui Kourtney, a distribuit o imagine cu familia sa, ilustrându-i pe Travis Scott și pe Stormi, fiica cuplului, într-un moment de tandrețe.

View this post on Instagram

thankful.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

După cum spuneam, pregătirile de sărbători sunt în toi! Casa Albă a primit la începutul săptămânii trecute celebrul brad de Crăciun, înalt de 6 metri, ce va fi decorat în camera albastră a Casei Albe!

Hailey Baldwin, actuală Bieber și soțui ei, Justien Bieber se bucură din plin de viața de proaspăt căsătoriți! Pe 22 noiembrie, Hailey a împlinit 22 de ani, și modelul a postat câteva imagini de la ce pare a fi o petrecere surpriză! La imaginile în care îl vedem pe Justin, Hailey a adăugat: ”Extrem de recunoscătoare!”

View this post on Instagram

very thankful ❤️

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Meghan Markle, nelipsită din recapitulările săptămânale, a fost prezentă săptămâna trecută la un eveniment caritabil, organizat de The Hubb Community Kitchen. Ducesa a purtat o ținută grena și o pereche de botine cu toc înalt!

Angelina Jolie și-a făcut și ea apariția la Londra, în cadrul unui festival de film al cărui co-fondatoare este! Actrița în vârstă de 43 de ani a arătat impecabil într-o rochie albă, de la Ralph & Russo.

Pe plan local, în ultimele zile ne-am bucurat de o vreme mai puțin plăcută, însă ne-au salvat imaginile din vacanțele vedetelor!

Inna ne încântă în continuare cu imaginile din destinații exotice, de unde se bucură din plin de vremea caldă și de plajă!

View this post on Instagram

🐠

A post shared by INNA (@inna) on

La polul opus, Sore a dat startul sezonului de iarnă cu o mini-vacantă de ski, la Ischg, de unde vedeta a postat o serie de imagini de vis!

Gina Pisol contină periplul asiatic și ne stârnește curiozitatea cu imaginile surprinse în incursiunile din timpul filmărilor la emisiunea ”Asia Express”! Ultimele postări o surprind pe Gina în localitatea Hampi, din India!

View this post on Instagram

outfit by @studiocabal

A post shared by GinaPistol (@ginapistol) on

Incheiem recapitularea săptămânală cu o imagine înduioșătoare! Oana Matache, sora Deliei, este însărcinată pentru a doua oară și în urmă cu câteva zile a postat o imagine cu burtica de gravidă!

View this post on Instagram

My sun is shining 🤘🤘❤ #6monthspregnant

A post shared by oanacosanzeana (@oanacosanzeana) on