Fashion

#Instaweek - Săptămâna 4-10 Februarie în imagini

irina.letitia
February 11, 2019 15:55 PM

O nouă săptămână s-a scurs, iar noi am urmărit îndeaproape evenimentele ce au avut loc în ultimele zile, pe Instagram. Așadar, cele mai importante momente de săptămâna trecută sunt fără dar și poate prezentările de modă de la New York fashion week, iar mai apoi, decernarea premiilor Grammy, ce a avut loc ieri seară!

Le vom trece în revistă pe fiecare, în cele ce urmează!

Tom Ford, una din cele mai anticipate prezentări ale săptămânei modei de la New York ne-a readus aminte de una din colecțiile pe care designerul casei le-a imaginat pe vremea când activa la Gucci, în 1996. Culori puternice, o eleganță rafinată, cu influențe masculine!

Ralph Lauren a recreat de această dată cadrul luxos al unei cafenele pariziene, prezentându-și noua colecție într-o atmosferă ce ne duce cu gândul la Cafe de Flore din Paris, creând contrastul perfect între momentul micului dejun și rochiile somptuoase pe care le-a imaginat.

Designerul Jason Wu a preferat anul acestă să expună o colecție, în locul unei prezentări! Iată o parte din imaginile cu noua colecție!

Kate Spade a readus puțin din aerul anilor 70 în propunerile vestimentare pentru sezonul de toamnă/iarnă 2019. Am admirat cu precădere turbanele și accesoriile animal print!

Pe continentul european, familia regală britanica a continuat să atragă atenția! Duminică seară, ducele și ducesa de Cambridge au participat la decernarea premiilor BAFTA (British Academy Film Awards). Kate Middleton a purtat o superbă rochie albă, Alexander McQueen, pe un umăr, recreând un look purtat în trecut de prințesa Diana.

Premiile Grammy, decernate duminică seară, au avut o serie de momente surprinzătoare! Unul dintre ele a fost apariția pe scenă a lui Michelle Obama, alături de artiste de renume:Alicia Keys, Jennifer Lopez, Lady Gaga și Jada Pinkett Smith!

Dacă am amintit-o pe Alicia Keys, ea a susținut un show de excepție în timpul galei de ieri! Cântăreața impresionat audiența când a cântat concomitent la două piane!

Lady Gaga a fost unul din câștigătorii prezivibili ai Premiilor Grammy! Ea a plecat acasă cu nu mai puțin de 3 premii!

Cardi B este o adevărată apariție oriunde ar merge! Pe covorul roșu, ținutele sale sunt și mai neobișnuite! Ieri seară, cântăreața a purtat o rochie atipică, un vintage Thierry Mugler.