Fashion

#Instaweek - Săptămâna 7-13 Ianuarie în imagini

irina.letitia
January 14, 2019 16:27 PM

Am depășit cu bine sărbătorile de iarnă și am începutul anul cu festivități somptuoase, la care a participat crema vedetelor hollywoodiene.

Săptămâna trecută a debutat cu decernarea Premiilor Golden Globes, iată cele mai interesante imagini postate pe Instagram, de la eveniment!

Lady Gaga și Bradley Cooper

Penelope Cruz a radiat pe covorul roșu, într-o rochie Ralph & Russo

View this post on Instagram

@cristinaehrlich 😘😘😘 @ralphandrusso

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) on

Kate Beckinsale nu s-a lăsat mai prejos și s-a afișat într-o rochie Aadnevik, extrem de sexy, care i-a pus în evidență silueta ireproșabilă, la cei 45 de ani ai actriței!

Nu mai departe de duminică seară, a avut loc o altă ceremonie importantă la Hollywood și anume Critics Choice Awards! Am admirat-o pe Julia Roberts, într-o ținută impecabilă Louis Vuitton!

Lady Gaga a plecat de la eveniment cu premiul pentru cea mai bună actrită!

Rami Malek, deja celebrul actor care îl interpretează pe Freddy Mercury în Bohemian Rapsody,nominalizat la titlul de cel mai bun actor, a ales o ținută Givenchy pentru eveniment!

Departe de covorul roșu, tinerii căsătoriți Pryanka Chopra și Nick Jonas se bucură din plin de luna de miere!

View this post on Instagram

Mr. & Mrs. Jonas

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on

Serena Williams apare pe noua copertă a revistei Allure, într-o superbă rochie Jacquemus!

Pe plan local sau mai puțin local, Laura Cosoi se bucură în continuare de vacanța exotică alături de familie! Rita, fiica ei, a împlinit 7 luni!

View this post on Instagram

Binecuvantarea noastra ❣️ #Rita #lamultiani #7luni

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi) on

Deși nu ne-o arată complet, Andreea Ibacka și Cabral ne încântă cu câte o imagine, parțială, cu micuța lor, Namiko! Tânăra mămica a postat zilele trecute o poză înduioșitoare cu bebelușa!

Cântăreața Felli Donose a postat în sfârșit o poză cu iubitul său și tatăl fiicei sale, alături de mesajul ”I’m lucky I’m in love with my best friend. 🍀❤️”