Fashion

#Instaweek - Topul postărilor pe Instagram în săptămâna 15-21 iulie

irina.letitia
July 22, 2019 12:27 PM

Mijlocul lunii iulie, mijlocul verii și o săptămână plină de evenimente. Te invităm să vedem împreună care au fost cele mai interesante postări de pe Instagram, în perioada 15-21 iulie!

#Instaweek – Topul postărilor pe Instagram în săptămâna 15-21 iulie

Weekendul ce tocmai s-a încheiat a fost dominat, pe plan local cel puțin, de postările de la Electric Castle, unul dintre cele mai mari festivaluri desfășurate anual în România. Atmosfera de acolo aproape că s-a simțit în postări, pentru cei ce nu au reușit să ajungă la eveniment! Pe scena festivalului a urcat anul acesta și Florence and the machine!

Pe plan internațional, am avut parte de aniversări, lansări de campanii și o serie de anunțuri din viața personală a vedetelor!

Pryianka Chopra a împlinit pe data de 18 iulie 37 de ani. Actrița a sărbătorit cu fast, alături de soțul ei Nick Jonas și de prientenii apropiați!

Vezi această postare pe Instagram

@priyankachopra is in awe of her birthday cake during a celebratory dinner with husband @nickjonas! #PriyankaChopra #NickJonas Photos: Seth Browarnik/WorldRedEye.com

O postare distribuită de Just Jared (@justjared) pe

Prințul George, fiul cel mare al ducilor de Cambridge a împlinit 6 ani! Cu această ocazie, familia regală a oferit publicului un nou set de imagini cu prințul. Portretele îl surprind pe micuț în cele mai naturale ipostaze pentru un copil, de joacă.

Urmărește și restul postărilor din topul săptămânal, în galeria foto!