Exclusiv! Primul interviu acordat de Iuliana Doroftei, după ce a câștigat Bravo, ai stil!

Verdict.ro
December 18, 2017
December 18, 2017

Adela Tecuceanu, reporterul Verdict.ro și fostă concurentă BAS,  a vorbit în EXCLUSIVITATE cu Iuliana Doroftei, câștigătoarea celui de-al 3-lea sezon BRAVO, AI STIL, la doar câteva ore după marea finală.

Curpinsă de emoții chiar și acum, Iuliana i-a făcut Adelei mărturisiri extrem de interesante, pe care nu le-a știut nimeni, până acum.

,,Eu eram fană a emisiunii, o urmăream și îmi plăcea foarte mult. Și… am zis să încerc! Eram pasionată de haine, îmi plăcea să fac cumpărături foarte mult. Și mi-am spus… cine stie, este o șansă! Am vorbit cu prietena mea Emiliana și ne-am hotărât să venim amândouă la casting, iar de aici a pornit totul.”

Relația dintre cele două ”pisicuțe”, Iuliana și Emiliana, care erau veșnic nedespărțite la începutul emisiunii, s-a deteriorat pe parcurs, iar Iuliana i-a spus Adelei, care este relația dintre ele în acest moment.

”Noi, momentan, ne înțelegem bine. Nu pot să spun că suntem cele mai bune prietene…dar  (…)”

Iuliana Doroftei spune că, pe parcursul concursului, a dezvoltat afinități pentru anumiți jurați din competiție, însă, după marea finală, recunoaște că Răzvan Ciobanu este preferatul ei.

Despre calitățile necesare pentru a câștiga acest concurs, Iuliana sustine că a ajutat-o faptul că ”sunt o fată foarte ambițioasă, sinceră și asumată (…)”. Le sfătuiește pe fete să meargă la castingul Bravo, ai stil!, fiindcă pentru ea a fost o experiență ”minunată, pe care aș repeta-o oricând”.

Vezi interviul integral cu Iuliana Doroftei! Ce le sfătuiește pe viitoarele concurente, în ce relații a rămas cu fostele concurente și care sunt piesele de rezistență din garderoba ei!

 

 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !