Item-ul pe care trebuie să-l ai: haina de blană! Iată ce modele preferă vedetele de la noi!

Verdict.ro
January 4, 2018
January 4, 2018

Una dintre cele mai luxoase piese vestimentare din garderoba feminină, haina de blană este un must-have în fiecare sezon de iarnă. Dacă, acum câțiva ani, haina de blană era privită drept un item luxos, purtat seara, la evenimente speciale, peste rochia de seară, în ultimele sezoane reci a „coborât” cu succes în moda stret-style, fashionistele afișând-o în mixuri extrem de îndrăznețe. Deja, în marile capitale ale modei, putem vedea zilnic combinația haină de blană – jeanși sau chiar pantaloni de trening și pantofi sport. Eventual și o căciulă din lână, tip fes.

Vedetele de la noi nu numai că nu se feresc de hainele din blană, ba chiar au reușit să afișeze ținute extrem de reușite pornind de la această piesă vestimentară. Iar cele mai multe dintre ele, surpriză, se pare că preferă blana artificială, atât de bine promovată la nivel internațional, în ultimele sezoane. Priviți galeria foto și inspirați-vă din look-urile lor, sigur veți găsi cel puțin un outfit care să vă placă.

Ce haină de blană trebuie să purtați în acest sezon? Una artificială, desigur! Un model animal print sau unul într-o nuanță îndrăzneață sunt must-have-urile începutului de an. Sunteți mai conservatoare? Alegeți o haină neagră, gri, maro sau într-o nuanță închisă. Nu veți da greș nici așa!

 

 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !