Fashion

Kate Middleton, apariție spectaculoasă la Premiile BAFTA! Ducesa a purtat cerceii prințesei Diana

adelina.duinea
February 11, 2019 10:40 AM

Duminică seara, Kate Middleton a întors toate privirile la Premiile BAFTA. Ducesa de Cambridge a strălucit într-o rochie albă semnată de Alexander Mcqueen.

Kate Middleton, apariție spectaculoasă la Premiile BAFTA! Ducesa a purtat cerceii prințesei Diana

Kate Middleton a fost prezentă la cea de-a 72-a ediție a Premiilor BAFTA. Ceremonia a avut loc la Royal Albert Hall, în Londra. Soția prințului William a optat pentru o superbă rochie albă din voal, cu un umăr dezgolit. La rochia aleasă, ducesa a asortat o pereche de pantofi Jimmy Choo, în valoare de 550 de euro, potrivit Daily Mail, citat de Click!. Kate Middleton a optat și pentru un clutch de dimensiuni mici, elegant, într-o nuanță de ivoar.

Kate Middleton, apariție spectaculoasă la Premiile BAFTA
Kate Middleton, apariție spectaculoasă la Premiile BAFTA

În seara Premiilor BAFTA, Kate i-a adus și un tribut regretatei prințese Diana. Ducesa de Cambridge a purtat o pereche de cercei care i-au aparținut mamei soțului ei. Prințesa Diana a purtat piesele la un concert susținut tot la Royal Albert Hall, în 1991.

Citește și: Cine este și cum arată femeia care i-a despărțit pe Kate Middleton și pe prințul William

Mai mult, ducesa de Cambridge a purtat și o brățară ce a aparținut Reginei Elisabeta a II-a. Departe de stilul său caracteristic, ducesa a avut un machiaj mult mai intens și o coafură ceva mai elaborată. Ambele au prins-o de minune!

Citește și: Kate Middleton, cu lenjeria la vedere! Așa l-a cucerit pe prințul William! Rochia transparentă care a pus-o pe lista neagră a Reginei