Fashion

Kate Middleton, greşeală vestimentară? Cum a purtat o bluză Gucci, model ''pussy-bow''

andreea voicu
March 14, 2019 13:26 PM

Kate Middleton şi-a reluat activităţile, după ce a adus pe lume al treilea bebeluş regal. Ducesa de Cambridge a vizitat, în urmă cu câteva zile, centrul pentru copii ‘Henry Fawcett’, din Londra.

Pe aceeasi tema

A fost confundată cu Kate Middleton! Ce reacție a avut Kate Beckinsale

Aceasta a impresionat prin ţinuta vestimentară adoptată. Îmbrăcată cu o bluză mov Gucci, tip „pussy-bow”, şi o pereche de pantaloni negri, largi, cu talie înaltă, soţia Prinţului Harry a atras toate privirile, însă bluza lui Kate a creat o întreagă polemică. Toată ţinuta a fost accesorizată cu o geantă marca Aspinal London, notează gala.fr.

Kate Middleton, greşeală vestimentară? Cum a purtat o bluză Gucci, model ”pussy-bow”

Alegerea acestei bluze a fost intensă comentată, pentru că Ducesa de Cambridge a dat impresia că a îmbrăcat această cămaşă cu nasturii în faţă, mai ales că acest model de la Gucci se închide cu nasturii la spate. Nu ştim dacă Kate Middleton a dorit să o îmbrace aşa sau a fost doar o simplă gafă vestimentară, cert este că i-a venit de minune.

Pe site-ul oficial Gucci, această bluză din mătase se vinde în două nuanţe, mov şi verde, şi costă aproximativ 1.300 de dolari.

Bluza model „pussy-bow” este mai degrabă o interpretare a anilor 2000. Atunci, bluzele model ”pussy-bow” erau cu nasturi pe gât, cu mâneci largi, poale libere, din stofe rigide și foarte „office”. Azi, avem libertate, transparență și combinații dintre cele mai radicaliste, mătase transparentă, foarte fină și lână semiprelucrată.

Cu toate că a ales o ţinută pretenţioasă, Kate Middleton s-a jucat cu copiii, ba chiar s-a aşezat pe jos şi a modelat aluat împreună cu ei.

Gucci recomandă pentru acest tip de bluză să se opteze pentru o fustă plisată sau pantaloni largi, lucru pentru care a optat şi Kate Middleton.