Fashion

Kate Middleton, într-o rochie Dolce&Gabbana la Wimbledon, ne-a uimit pe toți

Verdict.ro
July 15, 2018 18:50 PM

Kate Middleton a fost prezentă alături de soțul ei, Prințul William, duminică la Wimbledon. Ducesa de Cambridge a venit să vadă meciul într-un outfit elegant, dar clasic.

Kate a ales să poarte o rochie galbenă, mizând pe un model cu mâneci scurte, mulat pe corp și cu o lungime până peste genunchi. Creația e semnată Dolce&Gabbana, iar Kate a strălucit la propriu, în ținuta aleasa. Pentru această rochie, ducesa a plătit 1.300 de euro. Accesorizarea a fost destul de simplă: Kate a optat pentru o broșă neagră, în formă de fontă în piept și o geantă roz – pal, de dimensiuni mici.

Bineînțeles, soțul ei a venit îmbrăcat în sacou și pantaloni de stofă, așa cum face de obicei, de altfel. Amândoi s-au potrivit de minune în peisaj. În tribune, Kate este surprinsă trăind la intensitate maximă momentele din meci, fiind extrem de naturală și simțindu-se bine.

Kate Middleton o copiază pe Meghan Markle!

Rochia galbenă a lui Kate este foarte asemănătoare cu cea pe care a purtat-o Meghan la începutul acestei luni. Meghan a ales atunci o rochie galbenă Brandon Maxwell, care costa 1.278 de euro, pentru a participa la recepția Commonwealth Youth Challenge de la Marlborough House.

Foto: Instagram