Fashion

Kate Middleton nu este obligată să poarte mereu pantofi cu toc, în schimb Meghan Markle DA! Care este motivul

andreea voicu
July 23, 2018 11:28 AM

În 2011, Kate Middleton s-a căsătorit cu Prințul William. De atunci, Ducesa de Cambridge este prezentă la numeroase evenimente, iar ținuta ei este impecabilă de fiecare dată.

Toate aceste evenimente impun o anumită ținută. În special, pantofii cu toc. Însă soția Prințului William nu este obligată să încalțe mereu pantofi cu toc, pentru că ea este destul de înaltă. Între Kate și Prințul William nu există o diferență de înălțime atât de mare. Kate Middleton are 1, 77 cm, iar Prințul William are 1, 87 cm.

În schimb, Meghan Markle, soția Prințului Harry, este micuță de înălțime. Conform Daily Mail, Ducesa de Sussex are doar 1,67 cm, iar de fiecare dată când apare la evenimente publice este nevoită să încalțe tocuri cât mai înalte pentru a masca diferența de înălțime dintre ea și Prințul Harry, care măsoară 1, 85 cm.

Recent, Meghan Markle și Prințul Harry au participat la un eveniment care a avut loc pe iarbă. Dar nici atunci, Ducesa de Sussex nu a preferat să încalțe ceva mai lejer, ci tot pantofi cu toc înalt.

De asemenea, Meghan preferă pantofii cu un număr mai mare, pentru a evita apariția rănilor provocate de umflarea picioarelor în încălțăminte mică.

”Alegerea cu grijă a garderobei vestimentare este importantă pentru Harry și Meghan, pentru a minimiza diferența de înîlțime dintre ei. Forma fustelor va crea o iluzie optică și o va face pe Meghan să pară mai înaltă decât este în realitate”, a declarat Glenn Gratton, fotograf de celebrităţi.